Sol og sikkerhet!

Da er jeg inneigjen etter en dag i sola:)

Fikk en kommentar som fekk med til å tenke på og skrive ett innlegg om soling:)
Jeg bruker solkrem, sol olje og lebepomade alt fra PIZ BUIN.


Solkremen er med solfaktor 20 som er medium i solfaktor rekka.
Denne bruker jeg på skuldrene i ansikte der det er tynn og sensitivhud, skuldrene og får en dæsj da dem stadig er utsatt for sol.

Sol oljen min er med solfaktor 15, dette er og under kategorien medium. Oljen jeg har valgt er vannavvisende og kan påføres på våt og tørr hud, noe som er bra om man er på stranden og bader, eller bare liker en kald dusj nå og da.

Lebepomaden er i faktor 30 som er høy solfaktor. Denne har jeg bare sett med solfaktor 30 men det synes jeg et helt greit. Leppene er ømfinlige og vi elsker å ha fine myke lepper. Denne inneholder også alovera for extra beskyttelse.
Dette med lebepomade med solfaktor er det mange som dropper men det ser jeg på som viktig det et jo leppene våre og det er ikke godt med brente lepper ikke er det pent heller, blir litt klovn.

Dette er mine produkter, dette varierer stort fra hudtype til hudtype, jeg har tatt litt sol på studio i vinter for og stadig stimulere huden og få litt D-vitanin. Er man brun og lett blir brun så er dette kanskje en helt grei kombi, men er man lys og lett blir brendt er det kanskje bedre med noe sterkere. Lykketil med sommeren og solingen, og ett lite siste tips: er du redd for og sovne sett på en alarm:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits