DO YOU WANNA GET A JOB? YES I DO!

Nå har jeg søk så mange jobber at jeg snart blir gal, jeg har levert inn søknader og cv`r som er håndskrevet og fått beskjed om å gå på nettet. Jeg har lett på nettet side opp og side ned.  Jeg har fått jobb tips og jeg har søkt på jobber der det ikke har vært utlyst stilling, på så mange plasser at jeg ikke har tellinga. Gir snart opp, er ikke lett flytte og finne seg til rette på ny plass, og ikke lett bli kjent med andre heller når man ikke jar jobb og da heller ikke penger. Så er det noen i Hønefoss som har tips eller vil treffes en dag så bare si fra:)
Nå er det nok syting og surving, er ikke helt min greie, men tenkte jeg kunne nevne det da jeg kunne være heldig å få noen tips :)

Nå venter en hektisk helg, i Valdres, Kenneth skal fikse pusse og lakere bilen. vi får familiebesøk hos mamma fra "by`n" og tante skal ha 50 år kaffe selskap. ja på toppen av det hele så skla vi antagelig i dobbelt bursdag for å feire Kenneth og en venninde av oss:)
Skal prøve ta noen bilder og lage et bra innlegg over helga :)

Ha en super helg alle sammen :)
2 kommentarer

Sol Runesdóttir

13.06.2014 kl.15:19

Lykke til med arbeidssøkingen! :)

Hermundstad

13.06.2014 kl.15:22

Sol Runesdóttir: tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits