Vis du skal ha noe gjort bør du gjøre det sjæl!

Hei! Go kveld/ natt folkens!
Skrivingen min går litt i rykk og napp men her er en oppdatering av den siste tiden;)

Vi skulle jo gå inn i en hektisk helg som jeg så for meg skule bli koselig og familiær. Ja.. Det ble den ikke vi har vært små grettent og muggne mot hverandre begge to, kanskje mangel på forståelse og prioritering men men alt bra nå. Selv om man diskuterer er uenige og får en lite koselig stemning må man bare huske at den beste måten å komme ut av det, er å sette seg ned og prate sammen. ( min menig)
Ellers var helgen grei vi var invitert på fest på lørdag jeg holt meg edru og kjørte litt rundt på venner men ellers rolig. Kenneth der i mot fikk gjennomgå en go kule da kompisen blanda dram hehe! Men men etter mye strev fikk jeg han i seng!
Søndag red vi en tur det var super koselig! Selv med litt sta hest;)

Denne uken har jeg hunden min Oliver her så jeg er med Kenneth og gå til jobb om morgenen og går kanskje og møter ham etter jobb og.
Jeg vet ganske sykt her er jeg oppe kl 0715 og går tur alle som kjenner meg ville sendt meg til legen;) men det går på magisk vis an å stå opp før kl 12 på dagen;)
Å takket være det fekk jeg støvsuger hele leiligheten og gjort unna klesvask, noe som resulterte i at jeg sov 3 timer på sofaen fra 8 til 10 som jeg da konkluderer med et grunnen til nattblogging:/
Så om noen har sove tips bare og huge! Alle tas i mot med takk!!

Her er ett bilde fra turen jeg tok på fjellet alene fredag natt. Håper dere liker det:)

Dette innlegget ble kanskje langt og tørt men men ingen tvang å lese alt;) hehe!
Ha en fin uke<3 oxox

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits