Lyset i enden av tunnelen!

I det siste har jeg slitt en del som jeg har skrevet.
På onsdag snakka jeg med mamma om NAV og at jeg hadde fått avslag på dagpenger.. Alt raste litt da men Kenneth sa jeg skulle komme meg hjem til mamma så vi kunne reise på NAV sammen så vi var der fredag og er det ett sted som skal stå å si "vi skal hjelpe deg dette skal vi få deg ut av" så er det dem, men når jeg går inn der føler jeg at dem ser på meg som håpløs udugelig og vill ikkje hjelpe. Jeg fikk ingen råd hadde ikkje mamma vært der hadde jeg ikke kommet noen veg men mamma sa vi sku be om nød hjelp så fikk ett kort med penger så jeg har rå til å leve. ( det vil ikkje si kjøpe mote klær og feste, men leve som i at jeg har penger til mat og bare akk det jeg må ha).
Det hjalp litt med tanken på at jeg har regninger og generelt er det ikke gratis og leve.
Så da jeg og tillegg var nødt til å gi Kenneth svar på om jeg hadde en løsning på hvordan jeg skulle kunne ta leiga på leiligheten vi vill leige. Der møtte jeg jo en ny vegg:/ han har hatt en del problemer på jobb for dem er sleipe og jeg ville kaldt dem umodene om jeg kunne. Så han vill bytte arbeidsplass og dvs at han ikke nødvendigvis vill være i Hønefoss. Som betyr at alt jeg har gjordt får å få ordna leige penger ikke på en dag var litt kastaburt, det er vell egentlig ikke det men det føltes litt sånn.

Så nå er jeg usikker på om det blir leilighet og om hva som skjer.
Han hadde prata med sjefen sin om ferie og han hadde satt han opp på ferie disse to ukene, men på fredag fikk han vite at SJEFEN HANS SOM HADDE SATT HAN OPP PÅ FERIE! Ikke hadde godkjent ferien han så han ikke får det disse ukene.
Jeg trodde jo bare jeg skulle være borte fra han i 1 natt, men nå blir det vertfall til fredag. Den er kjip! Enda jeg har sagt til han at det er sundt får ett forhold å være fra hverandre liker jeg det IKKE.

Lyspunktet denne uken må være lisens mi som minnet meg på vår årlige ride tur så vi skal ut å ri mandag og onsdag:) og selvfølgelig absolutt at jeg har fått noe økonomisk støtte. Også har vi gått noen fine turer med hundene og vår gjeste hund denne uken "chichi".


Oliver<3

Oliver og chichi;)

Chichi fikk en gensere som ble feil dtrikket til Oliver, kaller henne bare "bia" når hun har den på;)

Hamsterene ble og med opp så nå er det tannpuss og natta :)

Q: jeg lurer på og gå helse og omsorg som privatist dette året får å ta ny utdanning. Hva mener dere privatist eller prøve og komme inn på VGS ?

3 kommentarer

cathrinemoe

29.06.2014 kl.08:05

Heeii, så fin blogg du har.

Jeg er i California nå og blogger om dette, mange fine bilder blir lagt ut der.

Håper du tar deg litt tid til å se, ha en fortsatt fin sommer og en fin dag:))

Grethe

30.06.2014 kl.00:35

Hadde jeg vært deg hadde jeg søkt VGS. Du lærer mye mer og er mye ute i praksis :) masse lykke til med valgene dine! :)

Hermundstad

30.06.2014 kl.00:56

Grethe: takk for tipset! Er litt vanskelig for meg og komme inn på VGS da jeg har treårig utdannelse fra før av. Men har alt vert inne på tanken:)

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits