spenstig dag.

I dag hadde jeg som mange vet min andre av tre eksamener, tror den kunne gått litt bedre, vet ikke helt hvordan det gikk. Tror egentlig at jeg lot det flyte over og at svaret mitt ikke ble så konkret som det burde blitt, å det er litt kipt, men men satt hele tida ut og får ikke gjort noe med det nå uansett. Når jeg var ferdig med eksamen tror jeg hjernemassen min var ganske tyntflytende føltes vertfall sånn. HEHE! Etter noen timer på sofaen med serie og helt avslapping var jeg på'n igjen, skulle vell egentlig lest til siste eksamen min på fredag men NEEI, fant på noe bedre jeg, jada..

Hva om jeg baker brød! det var jo en kjempe idê siden jeg ikke har bakt brød siden ungdomsskolen. 
Så jeg satte igang å bake jeg ikke noe sånn kjempeflink til å følge oppskrift så tok det litt på fri hånd, og nå venter jeg bare på at ovnen skal bli varm. i håp om at jeg får stekt brøde som etter min mening og vertfall mammas mening, om hun hadde sett det hadde syntes vært ALT for stort XD 

Nå er gubben fått smake og han likte det så da ble det ikke så verst da :D 
 

Ha en fin kveld og en god morgen dag :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits