VALG VALG VALG.

Vi har stortings valg, kommune valg, men de viktigste valgene vi tar er dem som gjelder oss selv. Det som direkte preger våre liv. det er valg av levemåte, kjæreste, ektemann og barnefar. Hele livet er valg, å hvordan vet man om man har tatt det rette eller om man lurer seg selv. Kanskje det er ett valg som går på hvor vidt man lurer noen andre. Livet er fulle av dem gode å dårlige valg, dem man lærer av og dem man aldri lærer av..

Jeg tar jo også valg, noen har eg angret på andre ikke, og noen er jeg enda ikke sikre på. Jeg er ikke en typisk blogger så det å poste dette er ett valg jeg ikke er helt sikker på at jeg er klar for å ta. Men jeg beroliger  meg over at de som skal skjønner hva jeg mener opp mot hvordan ting er og ander ser på det som ett fint innlegg.

Moralen er jo den da at: en må stole på seg selv, livet går opp og ned og man trenger ikke være sikker på at noe er rett der og da. 

Ha en fin helg!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits