Klar for valdres helg:)

Da har eg vert i stallen, jogga, rydda litt i huset og nå er det frokost, blogging og paradise hotel. Og litt sjokolade da, ække vits jogge om man ikke skal spise snop etter på;) hehe!

Klar for valdres helg nå, må pakke litt ikke helt sikker på hva eg skal ha med er litt gira på slække med familie helg men får se, alltid gøy med fest.  Inntil videre er det joggebukse fredag.

En liten heste historie siden det er helg.
Jeg er vell 11-12 år. Jeg red Taran mens mamma gikk tur med hunden ved siden av, dette er på vinteren i vang, og det var super glatt på veien. Taran var ikke spesielt gira på å være med på tur men hun gikk å stoppa å gikk litt til. Jeg satt på og sa at siden hun var flink skulle hun få mere kraftfôr, sikkert vær tiende meter men hu gikk litt å litt hu. Fram til hu brått hadde fått nok og snur å setter på sprang på isete vei i nedoverbakke. Jeg kan høre mamma skrike noe om grøfta, men får ikke med meg hva. Jeg blir jo litt redd men 11 år og sinna for at hesten ikke gjorde som eg sa sier eg "du får ikke nammen når du kommer hjem" dro ikke noe i tøylene eller noe men da eg hadde sagt det bremsa hu ned og stoppet. Da mamma spurte hva eg gjorde for å stoppe henne sa eg det eg hadde sagt vi lo og snudde får å gå oppover igjenn, men denne gangen leiet mamma i tillegg :)

Ha en super helg!

"Har du lyst, har du lov!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 r fra Valdres, nylig flyttet til Hnefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer p spr! :) "Bedre og angre p noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits