I ❤ Storefjell!

Va i valdres i helge såg for meg rolig familiehelg mens mamma hadde planlagt Storefjell tur. Sia det va lenge sia e hadde vøre der vart eg med, i håp om at d sku bli liv. Å gjett om det ble! Det var ikke mange der på min alder men møtte en å mø (vi) gaula å sang i pianobaren til klokka blei 05-05,30 ca. D va artigt! Alltid livat på storefjell, flate for ein konge plass å feste, eller bare ha det hyggelig. Eg var heimat kl 07 om morgnen mamma kjørte så takket være ett parr pils holdt eg meg våken. Så for meg en god søvn til sånn 15-16 på dagen men nei, eg våkna kl 10 å fikk ikke sove igjenn. Det har vist seg at eg med bare 4 timer søvn har mye energi! Eg har vært på lenger joggetur med hunden og gått en kveldstur med lille hunden som eg har tatt med til Hønefoss. Nå er det seng, akkurat fått vite at eg har fått en liten ekstra jobb på Statoil så skal opp for å fikse litt der i morgen før eg skal i stallen så på jobb også kansje eg orker å feire litt etter det.
Håper alle andre har hatt en fin helg!
Og ønsker alle en fin start på den nye uken i morgen.

Bilder fra resepsjonen på Storefjell.
Og to bilder fra eg var ute med hundene ett fra joggeturen med Miko,
og den mørke er fra kveldsturen til Oliver.

Og dette måtte bare være med etter som det hente det kom sanger vi ikke kunne, men gjett om vi ga alt på refrenege!
Får vel slege inn en hilsen til han som var med å synege og rocke til sangene med meg, det var trivele!

Bildene ble tatt fra my storyen min da eg ikke er så flink til å ta bilder til blogg, har ikkje noen bilder fra selve kvelden for eg gadd ikke ha med mobilen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 r fra Valdres, nylig flyttet til Hnefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer p spr! :) "Bedre og angre p noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits