"Give it a try" whispered the HEART.

Noen ganger tar en valg en angrer på eller delvis angrer på. Det gjorde jeg. 

Jeg var i en litt ukomfertabel situasjon, eg valgte da og droppe en fyr eg likte virkelig godt for og komme med ut av situasjonen. 
Jeg angrer ikke på at jeg kom meg ut av situasjonen, greit det var egoistisk men var det beste for meg der og da. Det som virkelig plager meg er at eg valgte bort denne gutten. 
Det som gjorde at eg valgte og gjøre det som var lettest for meg selv er at eg turte ikke ta sjansen på han, eg var redd for og bli såret. Nå er dette en stund siden og eg har blitt bedre kjent med han på en annen måte, og det at jeg nå vet at han hadde vært verd sjansen gir meg klump i magen.
Det og velge bort noen til fordel for seg selv er en ting en må gjøre noen ganger i livet, men det og angre på det, det og vite at enn ikke får den sjansen igjen, det at du virkelig kjenner at denne gangen var det ikke verdt det, det er vondt!
Kommer sikkert flere gutter og har møtt andre og, men det ligger der i bakhode hele tiden jeg klarer ikke komme meg videre, en ting er og drive på med andre men veit det skal en del til før eg er klar for og bli sammen med noen andre. 
Det rare er at jeg føler ikke eg har følelser for han men vil fortsatt ha han, men er vell sånn alle vill ha det de ikke kan få, sant ?

Ta sjansen mens du har den! En dag er den burte og det er ikke sikkert du får den igjen!  

2 kommentarer

Maren

03.12.2015 kl.13:51

Huff, sikkert en ekkel følelse:). Har du pratet med han da og sakt hva du mener om han, noen gang må man kanskje svelge stoltheten og ta sjansen:). Lykke til. Klem

Hermundstad

14.12.2015 kl.20:26

Maren: Eg har ikkje det men velger å prøve og komme over det.
Takk for støtten :)

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits