Litt tankefull.

Eg er jenta som lett blir betatt, og som stadig går på en smell. Ikkje at det er noe som gjør meg unik men, etter mange smeller lærte eg. Så nå er eg sånn at eg holder følelsene tilbake så lenge som mulig for å sørge for at det ikkje er eg dom blir såret. Sikkert ikkje alene om det heller.

Dette er da typisk meg...

Dere ser greia.

Men så brått får eg beskjed av en at han liker meg, har vell alltid på en måte sett litt på han men hey han er en venn så ikkje tenkt mere på det.

Men etter dette ble ting anderledes.

Først tenkte eg at eg ville ikkje noe mere med han da det kunne ødelegge vennskapet vi allerede hadde. Men etter å ha gjort litt dumme ting "levd litt" så innså eg vell det at eg kanskje ble litt sjslu når han snakka om andre jenter og sånn. Etter en fest tok alkoholen litt tak i meg og ga meg mot, noe som endte ja....dere skjønner... Etter dette har eg vare ville ha han mete vi har snakket om det som skjedde og sånn sett er det greit men eg klarer jo ikkje slutte å tenke på han. Nå har det skjedd flere ganger i ettertid edrue også og det blir bare værre men samtidig er det så fantastisk å føle eg er nær han.

Merker eg går litt fra vette da vi er kommet til "enighet" om at vi skal forbli venner en stud til pga hans jobb.

Eg har tidligere skrevet om en fyr eg ikkje klarte å komme over. (Er over han, lot han bli igjen i 2015)

Men satte livet mitt på vent ganske lenge for han og er nå redd for å gjøre dette igjen.

Selv om eg føler han er verdt det, men "hey" det mente eg om han forgje og..

Uten om gutte problemet mitt, sombeg alltid har..

Så har eg enderlig fått tv på leiligheten det er litt deilig å se serier å film på stor skjerm, selv om rg joser meg medt med pc i senga med TVD (The Vampire Diaries)

Og en kopp suppe eller te, å sånn har eg tenk å avslutte kvelden, mens eg finner ut hva eg skal gjøre med kompisen min.

Om det er mye skrive feil kan det ha noe med at eg fortsatt venner meg til den nye tlf min 😃 iPhone 6s 😍😍😍hihi

Natta😘

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits