Boys are toys. Boys was toys?

Eg har vært ganske slem med gutter i min tid! Leika med dem følelses messig og for tjenester og gratis fyll. Og når eg sier leke mener eg ikke at eg hadde sex med dem, var vell heller det dem håpa på og aldri fikk.

Og det har nok preget meg til å bli den eg er i dag.

Angrer på noe av det på en måte, da eg har såra gutter som kansje ikkje har fortjent det. Og på den egoistiske siden eg tjente på det og kom meg oppnog fram i livet.

I 2016 har eg bestemt meg for å slutte å leke med gutter slutte og være slem med de som egentlig er snille. Tror det blit litt vanskelig da det er blitt en forsvars mekanisme for meg, en måye å ikkje bli såret på.

Det og ikkje få følelser for andre og bare se nytte verdi.

Grunnen til omstillingen er at eg liker en fyr som eg nok såret før jul som eg ikkje ville såre, og håper nå at eg kan gjøre det godt igjen selv om eg nok tror det er forsent.

Poenget: ikkje kast bort de gode guttene, en av dem kan være den rette. Vet aldri! Vet det er vondt å bli såret men noen ganger er det verdt risken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits