Beste helgen på lenge!

Eg kan til tider være det folk kaller "gal" fordelen med dette er at vennene mine også er litt "gale"

Lørdag kom en kompis av meg på besøk, etter å ha spist god lunsj og kost oss var vi en runde rundt i Hønefoss så han ble litt kjent. Da vi ikkje hadde mere å gjøre reiste vi innover mot oslo. På veo dit kommer vi på en felles venninde som vi tenkte vi kunne overraske med besøk. Over noen meldinger sa hun at hun va hjemme, noe vi anntok var på leiligheten sin. Da vi kom dit var hun selvsagt hjemme hos familien... Men vi bestemte oss for å reise hjem til henne etter å ha snakket med henne da overraskelsen gikk dårlig.

Dro fra Jessheim til Lillestrøm hentet henne og reiste ut og koset oss å mimmret! Var kjempe hyggelig hele kvelden, selv om vi avsluttet tidlig da det var lang tur hjem for kammeraten vår som skulle kjøre meg innom Hønefoss først.

Eg hoppet av på nordsida (utested) for å møte en fyr eg ikkje helt vet hvordan eg skal kategorisere for øyeblikket. Men uansett satt der litt og snakket med noen venner av han og drakk og hygget meg. Så ble han med meg hjem og sov hos meg☺

Idag, har vi ligget lenge på sofaen! Vi var så late at vi vestilte pizza fra Pizzabakeren og fikk den levert hjem. Så kjørtr eg han hjem før eg hentet venninna mi og vi kjørte rundt hele dagen og kvelden.

Til tross for at eg har framhjulstrekk fikk eg hygget meg litt på det fine snø føret 😃

Håper alle har hadt en like super helg som meg!

Natta🙃

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hermundstad

Hermundstad

21, Vang

Hei! Helene her! 20 år fra Valdres, nylig flyttet til Hønefoss, og trives hittil. Utadvendt og blid, noe du lurer på spør! :) "Bedre og angre på noe man har gjort, enn noe man ikke har gjort."

Kategorier

Arkiv

hits